folk!fever in theater de wegwijzer

theater de wegwijzerClassic!Fever komt voor de eerste keer naar Theater De Wegwijzer. Een middag met jonge talenten die zich richten op luistermuziek. Samen presenteren ze een programma dat waaiert tussen klassiek, laid back jazz, folk en songs met wortels in de traditie. Onder de noemer Folk!Fever sluiten ze een lang seizoen af met een mix van eigen songs, melodie├źn en bewerkingen van klassiekers.

Classic!Fever is een speurtocht naar talenten, maar ook een opstapje om ze uiteindelijk daar te brengen waar ze zelf willen en kunnen komen. Dat gebeurt ook door extra coaching en advisering. Classic!Fever is tevens een ontmoetingsplek voor jongeren die met dezelfde passie (muziek) bezig zijn. En van elkaar leer je vaak nog het meest! Samen met het Delta Fonds Zeeland, het VSB Fonds en de Provincie Zeeland krijgt luistermuziek van en door jongeren dus een kans om gehoord te worden.

Zondag 11 december belooft weer een mooie middag te worden met veel verrassingen en vooral toekomstmuziek.

Theater de Wegwijzer, Nieuw- en St. Joostland
Aanvang 14.30 uur, entree 5 euro
Kaarten via www.theaterdewegwijzer.nl

2 reacties op “folk!fever in theater de wegwijzer”


  1. Desktop Computers

    Computer Hardware

    folk!fever in theater de wegwijzer at Classic!Fever

  2. how to make money on clickbank fast

    how to make money on clickbank fast

    folk!fever in theater de wegwijzer at Classic!Fever